Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیا معلم یا مدیر مدرسه هستید و از اشکالات فراوان «شاد» به ستوه آمده‌اید؟ آیا والدین دانش‌آموز هستید و مجبورید برای بهره‌مندی دلبندتان از آموزش مجازی، چندین پیام‌رسان ایرانی و خارجی برایش نصب کنید؟ همه شما متخلف و مخاطب سخنان امروز وزیر آموزش و پرورش هستید!
به گزارش «تابناک»، در حالی که والدین دانش‌آموزان و حتی اولیای مدارس به شدت از ضعف‌های شاد و ضرورت استفاده از چندین و چند پیام رسان و بستر آموزش آنلاین گلایه مندند، وزیر آموزش و پرورش بر کافی بودن «شاد» اصرار دارد و تاکید می‌کند که اگر کسی نگران آموزش مجازی است، می‌تواند سراغ آموزش حضوری برود و در کلاس‌های درس در مدارس حضور پیدا کند!
باور کنید یا نه، این سخنان حاجی میرزایی در جمع خبرنگاران و در پاسخ به واگویه گلایه‌های خانواده‌هایی است که می‌بینند دانش آموزانشان دل به درس نمی‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: به عنوان متولیان آموزش و پرورش از ابتدا توصیه‌مان به خانواده‌ها این بوده و الان هم هست که آموزش حضوری بهترین و با کیفیت‌ترین آموزش است؛ ارتباط چهره به چهره معلم و دانش‌آموز و ارتباط همسالان با هم ویژگی‌های بسیار زیادی دارد و امتیازات بسیار زیادی دارد که قابل مقایسه با آموزش مجازی نیست.
وی افزود: خبری گرفتم که بسیاری از کشور‌های اروپایی که محدودیت تردد ایجاد کردند و ساعاتی از شب را تقریبا به صورت حکومت نظامی اعلام کردند که فردی حق تردد ندارد، اما مدارس را نبستند. مدارس باید باز و فعال باشد و ما ترجیح‌مان این است که بچه‌ها حضوری در مدرسه باشند؛ بنابراین خانواده‌هایی که نگران هستند از آموزش حضوری استقبال کنند و با مراجعه به مدرسه از میزان رعایت مقررات بهداشتی در مدرسه هم اطمینان حاصل کنند.
البته وزیر آموزش و پرورش پیش از این هم این نسخه را برای عموم مردم پیچیده و در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید و به یکباره اعلام کرده بود که بی توجه به مصوبات ستاد کرونا و ملاحظات فراوان پیرامون این بیماری، همه مدارس به صورت حضوری دایر خواهند بود و دانش آموزان موظف به حضور در کلاس‌ها هستند؛ تصمیمی که با شکل گیری موج وسیع و بی سابقه انتقاد‌ها تغییر کرد، اما سخنان امروز حاجی میرزایی نشان می‌دهد که برآمده از باور قلبی وزیر بوده است.
اما آیا واقعا شاد بی اشکال است و گلایه‌ها در خصوص آن، بی مورد؟ پاسخ حاجی میرزایی به برخی سوالات در این خصوص، حکایت از اذعان وزیر به اشکالات شاد دارد: «در برخی ساعات روز که به دلیل ترافیک بالا با مشکلاتی مواجه می‌شویم، بخشی نیازمند این است که زیرساخت فنی شاد توسعه پیدا کند که همراه اول برای تقویت آن اقدام کرده است و وزارت ارتباطات هم برای حمایت از آن‌ها قول مساعدت داده است.»
وی در ادامه به صورت تلویحی تاکید می‌کند که این مشکل به قدری بزرگ است که مجبور شده اند زمان برگزاری کلاس‌ها را در شاد توزیع کنند و حتی «ساعات ۱۰ تا ۱۲ که با ترافیک بیشتری مواجه هستیم، تلاش کردیم حجم کمتری از بار را متوجه شبکه کنیم.» اشکالی که قرار است با تدابیری از جمله توزیع بار ترافیکی سرور‌های شاد در پنج قطب کشور (آذربایجان شرقی، فارس، تهران، خراسان و اصفهان) رفع شود.
اما تا زمانی که مشکل رفع نشده تکلیف چیست؟ آیا می‌بایست منتظر ماند تا ایرادات شاد رفع شود یا بهتر است به روش‌های دیگر آموزش مجازی را ادامه داد؟ مدارس و دانش آموزان راه حل دوم را اتخاذ کرده و برای رفع کمبود‌های شاد، چندین پیام رسان دیگر نصب کرده و حتی از بستر‌های دیگر آنلاین برای آموزش بهره گرفته اند که در کنار مزایایشان، اشکالاتی هم دارند، از جمله اینکه هزینه بر هستند.
تدبیری که وزیر آموزش و پرورش آن را تخلف می‌خواند و تاکید دارد: «مدارس اجازه ندارند که از سایر پیام‌رسان‌های خارجی استفاده کنند؛ شاد امکانات خیلی خوبی را در اختیار آن‌ها قرار داده است و ظرفیت و تنوع خدماتی که الان در شاد وجود دارد در هیچ یک از سرویس‌های خدمت رسان آموزشی وجود ندارد. خوشبختانه روز به روز میزان استفاده از شاد افزایش یافته و مشکلات آن کاهش می‌یابد.»
دفاع تمام قد وزیر از شاد که پیشتر هم بروز و نمود یافته بود، اما اکنون به جایی رسیده که وی مدعی شده در صورت اطلاع از استفاده از پیام رسان دیگری به جز شاد در مدارس، این تخلف را در آموزش و پرورش در دستور رسیدگی قرار خواهند داد و احتمالا مجازات و تنبیه‌هایی متوجه متخلفین خواهند نمود. ادعایی بزرگ که حکم فراخوانی عمومی برای اعلام تخلف‌های مدارس در این خصوص به ادارات و وزارت آموزش و پرورش را دارد! تخلفی که بعید است هیچ مدرسه‌ای مرتکبش نشده باشد، اما وزیر ترجیح می‌دهد آن را ندید گرفته و به دفاع بی حد و حصرش از شاد ادامه دهد!  

منبع: تابناک

کلیدواژه: جریمه کرونایی چالش مومو تحریم های تسلیحاتی مذاکرات لبنان و اسرائیل هوشیار زیباری انسولین شاد وزارت آموزش و پرورش پیام رسان تخلف جریمه کرونایی چالش مومو تحریم های تسلیحاتی مذاکرات لبنان و اسرائیل هوشیار زیباری انسولین وزیر آموزش و پرورش آموزش مجازی پیام رسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۶۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، احمد محمودزاده در سفر به خوزستان و نشست با مدیران و مسئولان آموزش و پرورش استان، کیفیت بخشی به مقوله آموزش را از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: معاونت‌های آموزشی آموزش و پرورش باید مهندسی کیفیت آموزشی را سرلوحه کار خود قرار دهند.   وی افزود: پارسال عملکرد آموزش و پرورش برای کیفیت بخشی به آموزش مناسب نبود و سیمای آموزشی خوبی را در سال‌های گذشته شاهد نبودیم.   محمودزاده ادامه داد: بخشی از کار آموزش و پرورش کیفیت بخشی به جریان علمی مدارس است که در این‌مسیر مسئولان آموزش و پرورش در استان‌ها باید با قدرت ورود کنند.   معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر توجه داشتن به حوزه پرورشی، اضافه کرد: ۴۳ شاخص آموزشی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تعیین شده که بیشتر این شاخص‌ها مربوط به حوزه پرورشی است.   وی با تاکید بر اهتمام معاونت‌های پرورشی به اجرای برنامه‌های تربیتی و دینی در مدارس، گفت: توانمندسازی معلم‌ها به لحاظ معیشتی و علمی از دیگر اقدامات مهم در حوزه آموزش و پرورش است.

دیگر خبرها

  • تحویل بیش از ۳۸۰ دستگاه کولر به مدارس خوزستان
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • تجلیل از معلمان ایرانی در آنکارا
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • استقبال وزیر آموزش و پرورش از طرح ابتکاری سند مراسم آغازین مدارس استان سمنان
  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس