Web Analytics Made Easy - Statcounter

با آغاز فعالیت درسی دانش‌آموزان در پیام رسان «شاد»، بسیاری از دانش‌آموزان مناطق محروم و روستایی ماسال به دلیل عدم پوشش اینترنت و یا نداشتن گوشی اندروید و نابرابری در فرصت آموزش، دیگر شاد نیستند.

خبرگزاری شبستان_ماسال، مائده فلاحتکارضیابری: سال ۹۸ را به گونه‌ای به پایان رساندیم که بیش از نیمی از سال تحصیلی ۹۹-۹۸گذشته بود و دانش‌آموزان نیمه دوم سال تحصیلی و دانشجویان ترم دوم خود را آغاز کرده بودند اما ویروس کرونا به ناگهان زندگی روزمره مردم را مختل کرد و به تبع آن فعالیت‌های آموزشی از همان هفته اول اسفند تعطیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این تعطیلی تاکنون ادامه داشته و دانش‌آموزان به مدرسه نمی‌روند و از طریق تلویزیون و فضای مجازی به فراگیری درس می‌پردازند و بازار آموزش دانش‌آموزان در فضای مجازی داغ است.

 

در این ایام مسئولان آموزش و پرورش هم تلاش خود را برای ادامه روند آموزش به کار بستند و آموزش دروس باقیمانده از طریق فضای مجازی و صدا و سیما در دستور کار قرار گرفت اما اکثریت دانش‌آموزان نتوانستند ارتباط خوبی با این روش پیدا کنند.

 

پیام‌رسان اختصاصی آموزش و پرورش یا همان «شاد» که حالا قرار است آموزش‌های مجازی دانش‌آموزان صرفاً در این فضا ارائه شود، مدتی است رونمایی شده و برخی از معلمان کار خود را در این برنامه آغاز کرده‌اند.

 

پیام‌رسان «شاد» که در نقطه شروع کار خود قرار دارد، مشکلات مختلفی هم دارد اما مسئولان آموزش‌و پرورش معتقدند در مسیر حرکت، مشکلات را شناسایی و رفع می‌کنند.

 

اما به نظر می‌رسد این شیوه در مناطقی از استانمان از جمله شهرستان ماسال با محدودیت‌های فراوانی مواجه باشد و با توجه به ادامه‌دار بودن ویروس کرونا، بخش عمده آموزش‌ها در فضای مجازی ادامه خواهد یافت اما مشکل اساسی این است که شمار زیادی از دانش‌آموزان به دلیل عدم دسترسی به گوشی هوشمند، اینترنت و حتی تلویزیون، این روزها برای تحصیل دچار مشکل شده‌اند که یافتن راهکاری برای رفع این معضل ضروری است.

 

در این گزارش سعی داریم به بیان مشکلات مختلف پیام‌رسان شاد از نگاه خانواده‌ها و معلمان بپردازیم تا شاید در تصمیم‌گیری‌های مسئولان تأثیری داشته باشد.

 

 

*«شاد» برای بچه‌های روستا مناسب نیست

«رعنا» یکی از دانش‌آموزان ماسالی است که در یکی از روستاها زندگی می‌کند، وی با بیان اینکه گوشی اندروید ندارد و کار با آن را بلد نیست اظهار کرد: همه ناراحتی‌ من از این است که نمی‌توانم مانند هم‌کلاسی‌های خود درس فراگیرم و نگران بازماندن از تحصیل هستم.

 

این دانش‌آموز کلاس هشتم با بیان اینکه ما در روستا زندگی می‌کنیم و تعداد دانش‌آموزان زیاد نیست افزود: ای‌کاش آموزش و پرورش به جای برگزاری کلاس‌های مجازی اقدام به برگزاری کلاس‌های حضوری می‌کرد و به صورت شیفت‌بندی هر روز تعدادی از دانش‌آموزان در کلاس حاضر می‌شدند.

 

وی گفت: با وجود کلاس مجازی قطعا من یکسال از مدرسه باز خواهم ماند و به اجبار باید کلاس هشتم را دوباره بخوانم که برایم تاسف‌بار است.

 

* آموزش تلویزیونی و مجازی هیچ وقت نمی‌تواند جای آموزش سنتی را بگیرد

یکی از معلمان مقطع دبستان ماسال تصریح کرد: برنامه پیام‌رسان «شاد» مزایا و معایبی دارد که باید مسئولان در راستای رفع معایب آن کوشا باشند.

 

وی با بیان اینکه مزایای این پیام‌رسان، در خانه ماندن دانش‌آموزان و جلوگیری از شیوع بیماری کرونا است خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه پوشش شهرستان ماسال بیشتر روستایی است دانش‌آموزان کمتری به گوشی اندروید یا اینترنت دسترسی دارند که باید در این زمینه چاره‌ای اندیشیده شود تا دانش‌آموزان از تحصیل باز نمانند.

 

این معلم ماسالی با بیان اینکه به نظر می‌رسد نه آموزش تلویزیونی و نه مجازی هیچ وقت نمی‌تواند جای آموزش سنتی و حضور در کلاس درس فیزیکی را بگیرد بیان کرد: بازده آموزش‌های مجازی آن چنان بالا نیست که انتظار داشته باشیم امسال، تحصیلات بچه‌ها با مشکل مواجه نشود.

 

 

* زیرساخت شبکه آموزشی شاد نقطه اتصال میان دانش‌آموزان و معلمان است

«جشمید دولتی» با بیان اینکه به دلیل ویروس کرونا در کل دنیا بالغ بر یک میلیارد و ۵۸۰ میلیون دانش‌آموز خانه‌نشین شده‌اند اظهار کرد: در این راستا آموزش و پرورش کشور ما اقدام به راه‌اندازی پیام‌رسان «شاد» کرد تا دانش‌آموزان بتوانند به ادامه تحصیل بپردازند و زیرساخت شبکه آموزشی شاد در واقع نقطه اتصال میان دانش‌آموزان و معلمان است.

 

رییس آموزش و پرورش ماسال با بیان اینکه برنامه شاد قطعا برای همه دبیران و دانش‌آموزان راهبردی نیست افزود: بسیاری از دبیران و دانش‌آموزان فاقد گوشی اندروید هستند و حتی کار با آن را نمی‌دانند.

 

وی با بیان اینکه اکنون خرید گوشی اندروید به دلیل گرانی آن، برای دانش‌آموزان سخت است گفت: قطعا وزارت آموزش و پرورش برای این دست از دانش‌آموزان هم برنامه‌ریزی خواهد داشت.

 

*برپایی مدارس عشایر ماسال

دولتی با بیان اینکه هرسال مدارس دانش‌آموزان عشایری تا اواسط اردیبهشت به پایان می‌رسید تصریح کرد: اکنون مدارس عشایر ماسال برپاست و به دلیل اینکه هر مدرسه شاید بالغ بر ۱۰ دانش‌آموز داشته باشد به صورت شیفت‌بندی و در هر کلاس سه دانش‌آموز حضور پیدا می‌کنند.

 

رییس آموزش و پرورش ماسال خاطرنشان کرد: برخی از دبیران ماسال برنامه «شاد» را نصب کرده‌اند و اکنون در حال تدریس به صورت مجازی هستند و حتی من هم در گروه‌های تدریس آنها عضو هستم.

 

وی با بیان اینکه در کنار همه تهدیدهای کرونا اما خانواده‌ها درگیر آموزش دانش‌آموزان شده‌اند که اتفاق مثبتی است اظهار کرد: به اولیای دانش‌آموزان توصیه می‌شود هنگام آموزش در برنامه شاد یا از صدا و سیما حتما کنار فرزندان خود بنشینند تا حواس آنها بیشتر به سمت آموزش باشد.

 

گفتنی است، یکی از مشکلات بزرگ شبکه شاد، آن است که عدالت اجتماعی در آن مدنظر طراحان نبوده و این مشکل باعث ایجاد نابرابری و تبعیض در فرصت آموزش یا زیرسئوال قرار گرفتن عدالت آموزشی شده است و دانش‌آموزان روستایی و محروم از این موضوع به شدت رنج می‌برند.

پایان پیام/526

منبع: شبستان

کلیدواژه: پیام رسان شاد آموزش مجازی دانش آموزان شاد دانش آموزان دانش آموزان آموزش و پرورش گوشی اندروید فضای مجازی پیام رسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۵۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی

به گزارش خبرنگار مهر، فرقی نمی‌کند کودک و نوجوان شما دختر باشد یا پسر؛ یکی از جذاب‌ترین مهارت‌ها برای دانش آموزان نوجوان و جوانان بازیگری است.

به تازگی یک دوره آموزش بازیگری ۳۶ ساعته برای دانش آموزان مناطق ۹ و ۲ و ۵ و ۱۷ و ۱۸ و ۱۶ به همت آموزش و پرورش شهر تهران، اتحادیه انجمن‌های اسلامی شهر تهران و شهرداری در حال برگزاری است که قرار است برگزیدگان این دوره به سریال‌های سدا و سیما و فیلم‌های سینمایی معرفی شوند.

این برنامه با حمایت اتحادیه انجمن اسلامی دانش آموزان شهر تهران و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در حال برگزاری است.

این برنامه پس از رایزنی و آغاز همکاری اتحادیه انجمن‌های اسلامی شهر تهران و معاونت فرهنگی و هنری منطقه ۹ شهرداری تهران آغاز شد. علاوه بر این خانه مهرآباد مکان آموزشی لازم را برای این دوره از کلاس‌های بازیگری در اختیار دانش آموزان گذاشت و کانون فرهنگی تربیتی فجر هم محیط آموزشی خود را برای آموزش بازیگری خواهران آماده کرد.

در حقیقت ویژگی بارز این دوره از کلاس‌های بازیگری، اختصاص دو کلاس کاملاً مجزا برای دختران و پسران بوده است تا همه دانش آموزان بتوانند به راحتی در کلاس‌های دوره شرکت کرده و علاوه بر آموزش بازیگری تمرینات بدن و بیان را انجام دهند.

این دوره از آموزش بازیگری در حال برگزاری است و قرار است دور جدیدی از آن در آینده‌ای نزدیک از طریق مدارس شهر تهران در سطحی وسیع‌تر برگزار گردد.

بر اساس اظهارات مربیان آموزشی این دوره که از مجموعه رسانه‌ای جنگل در این دوره حاضر هستند؛ قرار است با همکاری و معاونت مسئولان آموزش و پرورش شهر تهران و سازمان صدا و سیما، هنرجویان این دوره آموزشی در سریال‌های تلویزیونی که قرار است برای صداوسیما تولید شود متناسب با سن و شخصیت‌های مورد نیاز به کار گرفته شوند.

کد خبر 6096976 علی قدمی

دیگر خبرها

  • طراحی سؤالات امتحانات نهایی فقط از کتب درسی است
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان
  • سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • ۳ دهه خدمت در مناطق محروم / بازنشستگی که خوشایند نیست